Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krajina

Krajina

podnebný Básně » o Přírodě

Anotace: Nevlídno, sychravo, zima

Až se zase jednou
závoje ranních mlh zvednou
a slunce ozáří
tvůj nejkrásnější kout,

až přestane nám do tváří
studený vítr dout,
celou tě budu líbat,
celou tě budu hladit,

celou tě budu milovat,
celou vteřinu,
celou noc,
celou věčnost.
Publikoval(a): podnebný, 26.12.2015
Přečteno (938x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: vanovaso, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti