Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Setkání

Setkání

Než pohasne poslední světlo
o dvě ulice dál
zkus mě vést potemnělým pokojem
k té kradmé vteřině
kde nejsou zdi a bludné kořeny

a pověz mi pár slov o cizích zemích
kde se pije jen čaj a víno
kde bys rád jedl mezi stromy
kde jen chladná zem
může tě svázat s vesmírem.

Než pohasne poslední světlo
snad o pár minut později
zkusím tě vést potemnělým pokojem
k té kradmé vteřině
kdy si beze zbytku patříme.
Publikoval(a): Lugilla, 26.12.2015
Přečteno (352x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Šklíba, qala, Martin Havlíček, gogol, Lipová, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti