Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vodopád lásky

Vodopád lásky

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: Mírně rozmařile

Nebojím se vedle tebe,
ničeho se nebojím,
ani tebe ani sebe,
tvoje blízkost je mi vším.

Nikoho se nepolekám
jdouce vedle tebe dál
směle k dalším horám, řekám,
ty jsi pro mne ideál.

Jsi vodopád věrné lásky,
nemusím mít žádné vrásky,
pro mě v tobě všechny ženy
jsou bez zbytku obsaženy.

Jsi líbeznou zástupkyní
bikiny i monokini,
v nich ustává spěch a honba,
jsi má milá sexybomba.
Publikoval(a): podnebný, 25.12.2015
Přečteno (378x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: vanovaso, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti