Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

On a jeho dokonalost

On a jeho dokonalost

terys Básně » o Lásce

Anotace: Vše jednou končí.

Tvé modré oči,
pohltily mě hned,
do tvé náruče,
chtěla jsem schovat...svůj svět.

Tvé vlasy,
barvou jak med,
byly jedním z důvodů,
čím jsi mě sved.

Tvé rty,
byly pro mě slabostí,
při pohledu na ně,
trpěla jsem ztuhlostí.

Tvé ruce,
když se mě dotýkaly,
nevnímala jsem více,
ani hodiny hlasitě tikajíce.

Tvé objetí,
bylo nejhezčí na světě,
zahřálo více,
než zapálená svíce.

Teď máš svůj svět,
chci to vrátit zpět,
pod tvoje křídla,
schovat se hned.

Ale všechno jednou končí,
něco zas začíná,
minulost zavřeme,
do flašky od vína.
Publikoval(a): terys, 25.12.2015
Přečteno (179x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Seaweed brain, gogol, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti