Je těžké psát poezii
Je těžké psát poezii
Anotace: Někdy prostě múza nepřijde :) Jinak pěkné Vánoce všem.
Je těžké psát poezii,
když slova mizí v dáli,
na kusy je trhají hladové vrány.
Je těžké psát poezii
pod opadaným stromem,
kde kapky deště vítězí
a papír dává sbohem.
Je těžké poezii psát, jsme
pouzí lidé, chceme si jen hrát.
Je těžké psát bez
inspirace, vlastního tvoření,
bez konstelace osobního zmoudření...
ale i blb se to naučí.
Publikoval(a):
Makaveli, 23.12.2015