Doznání
Doznání
Anotace: Předvánoční úklid v duši donchuána
Je to někdy pro chlapa těžké
třeba říci vždycky jsem tě měl rád,
vždycky jsem ti byl věrný
a třeba si myslet i v nevěře.
Vždyť svět je samá lež,
samá válka,
proto chceme uletět na Mars
nebo na Venuši,
hledat tam pravdu a mír
anebo tam zanést válku a lež.
Je někdy pro chlapa těžké
třeba říci pravdu,
vždycky jsem tě měl rád,
vždycky jsem ti byl věrný.
Publikoval(a):
podnebný, 23.12.2015