Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Žal

Žal

xxmracekxx Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Večerní vzpomínky. Noční smutek.

Úsměv na tváři,
vítr mi vzal.
Proč hvězdy nezáří,
vždyť sen se mi zdal.

Slzy na kraji,
v očích už čekají.
Lítost neznají,
a v párech padají.

Strašně se bojím,
mysl je nečinná.
Krásně se strojím,
pohřeb můj začíná.

Vzpomínka o mě,
časem se vytratí.
Padal jsem strmě,
na dno propastí.

Těším se na chvíli,
kdy bude můj konec.
Až srdce zakvílí,
a zazní ten zvonec.

Navždy pak opustím,
tvůj úsměv sladký.
Duši svou vypustím,
život byl krátký.
Publikoval(a): xxmracekxx, 22.12.2015
Přečteno (173x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti