Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dopis ze zasněžené krajiny

Dopis ze zasněžené krajiny

podnebný Básně » o Přírodě

Anotace: Zase není žádný sníh (jen na Špicberkách). Ale můžeme si ho vybavit ve své fantazii.

Chumelí se bez ustání,
ve dne v noci padá sníh,
větve stromů k zemi sklání
tíha vloček bělostných.

Jak to dlouho trvat bude,
nevíš ty a nevím sám,
kolik vloček je tu všude,
tolik polibků ti dám.
Publikoval(a): podnebný, 22.12.2015
Přečteno (375x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, gogol, donne

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti