Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Objetí

Objetí

SrdceNaDlani Básně » o Lásce

Anotace: Vánoční přání

Vánoce jsou jednou v roce
to u mě Xkrát za rok jsou
vždy...
když obejmou mě Tvoje ruce
a lásku do mě přenesou.

Tvé objetí je darem z nebe
i dotek anděla je skoro nic
jako dar chci jenomTebe
ať objimáš mě víc a víc.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 22.12.2015
Přečteno (381x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti