Tvá krása a síla
Tvá krása a síla
Anotace: Na filosofické téma o nás dvou
Tolik světel jsem viděl
luny, hvězd, slunce,
svítilen, světlic, ohňostrojů,
nočních bulvárů měst.
Jedno jediné mi svítí,
v nitru rozechvívá
a zůstává se mnou.
Tvá krása.
Kde bylo všechno,
není nic.
Kde nebylo nic,
je všechno.
Čím to je, milý?
Čím to je, milá?
To všechno způsobila
tvá slabost, tvá síla.
Publikoval(a):
podnebný, 20.12.2015