Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odchod pryč

Odchod pryč

Ve městě bez míru
Kde komíny stojí
Země zabalená ve stínu
Jehož objektů se lidé bojí

Stojí tu hlavy duté
S čepicí srovnanou
Šaty upnuté, myšlení chudé
Sbohem naschledanou

Táhněte pryč
Po cestě rudé špíny
Seberte bič
Skopněte vaše dílny
¨
Najděte směr, jenž vede k vašim koutům ticha
Děti se ptají, kdy zmizíte
Kdy vaše huby budou zticha
Proč stále blbě civíte

Civíte dlouho a stále
Urážíte kulturu a našeho krále
Táhněte do háje
Proč civíte nadále
Publikoval(a): Mr.Lonely, 17.12.2015
Přečteno (143x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: polartuook78, GabrielleT., Nass

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti