Melancholická
Melancholická
Anotace: Život je pro mě obnošená vesta (to už řekl Jiří Suchý)
Vždy jsem si přál mít málo nervů
anebo nemít žádné zcela,
teď už se skoro s nikým nervu
a vrásky mi zmizely z čela.
Přibitý na kříži utrpení
stejně nepřijdu do nebe,
kde nejsi ty, tam pro mě nebe není
a ráj mi je peklem bez tebe.
Publikoval(a):
podnebný, 16.12.2015