Vzpomínka v zimě
Vzpomínka v zimě
Anotace: Copak tu máme pro zahřátí? Tak třeba termofór...
V teplém loži mráz mě studí,
zima proniká mi hrudí.
Kde je moře, letní Jadran?
Teď jsem pod peřinou nadrán.
Svařeného vínka trochu
pomůže ti, milý hochu,
tvoje žínka zahřeje tě
více nežli v horkém létě.
Viagru dnes kdekdo shání,
to se dobou neovlivní,
extenzivní milování
nutno změnit v intenzivní.
Publikoval(a):
podnebný, 15.12.2015