Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Skloňování

Skloňování

podnebný Básně » o Lidech

Anotace: aneb z deníku vězně, který je propuštěn z výkonu trestu

Až se vrátím domů zase,
uvidím tvé oči, rty,
smutek rozplyne se v čase,
budem zase já a ty.

Ty tak blízká mému nitru,
tebe se ani ptáci nebojí,
tobě se vším se svěřuji,
tebe si prostírám po kraji.

Ty jsi tak něžná, láskyplná,
tebe se ve snu dotýkám,
tobě se klaní každá vlna,
u tebe nebudu nikdy sám.

Ty moje sladká milená,
o tobě píše touha má,
s tebou se k světlu prodírám,
jsem hrozně rád, že tě mám.
Publikoval(a): podnebný, 13.12.2015
Přečteno (88x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti