Krocení koní
Krocení koní
Anotace: Jen tak z prérií a savan
Ve stepní trávě zatoulaní
setřásli ze sebe všechnu tíseň
v měkkých údolích zelených plání
hřebci po boku zdatných klisen
svobodní, volní, bez otěží
pádí nocí k východu slunce,
k čistým pramenům, běží prudce,
leč ani neví, že do zajetí běží.
Publikoval(a):
podnebný, 12.12.2015