Rozjímání pod sakurou II
Rozjímání pod sakurou II
Anotace: Pokračování básně "Rozjímání pod sakurou". Nic propracovaného, jen čti a medituj...
Našel jsem místo, plácek,
kde se smějí kapky rosy.
Je tam velký strom, kde
lidé chodí bosí.
Tak pojď se mnou, ukážu ti sakuru,
která jest bez plodů.
Pro mě však zůstane tím
nejkrásnějším ze stromů.
Takže než ulehnu, než půjdu spát.
Vždy si na sakuru vzpomenu.
To rozjímání pod ní mám já totiž velmi rád.
Publikoval(a):
Makaveli, 11.12.2015