Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty jediná

Ty jediná

podnebný Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Miliony žen splývají jen v tu jedinou

Modelky z celého světa, všechny ženy
se stupnicí citu bohatou i chudou,
které byly, jsou a nejspíš ještě budou,
jsou v tobě jediné obsaženy.

Bledé a růžové, malé i velké,
krásné i ošklivé, zpěvné a sličné,
vonné a měkké, hluboké i mělké,
skromné a příjemné, hrdé a pyšné

k sobě se v noci rády choulí
jak slunce v noci a hvězdy ve dne
na neviditelné polokouli
k tobě jediné, k tobě jedné.

Tvá sladká ústa zpívají při milování
jako když ptáci se za letu snoubí,
vnímám tě celou, mé smysly se neubrání
a všechno hezké se dohromady skloubí.
Publikoval(a): podnebný, 11.12.2015
Přečteno (925x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti