Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínky

Vzpomínky

Proč se čas ztrácí
chvíle, přelétaví ptáci
ve vzpomínkách
vždycky se vrací

do jiné doby
pořád stejné
kapky vody
v jednom hejně

a stejně
proč se čas ztrácí
v ticha rytmu
deště monorytmu
život je stereo

a čas prší
v srdci žhne plamen
vichřice, blesky srší
žár ale nevyhasne.

Možná se ztiší
Na úkor času
ale pro zpěv ptačího hlasu
zase vzplane.
Publikoval(a): Cygnus, 10.12.2015
Přečteno (82x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis, Martin Havlíček, Mirastus, Lipová, děda včela, Malfelica

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 21:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti