Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Často jsou kladeny otázky, ale odpovědí, jako by se nedostávalo... často chtěla jsem klást otázku i já, kladla, ale marně... hledala jsem něco, co bylo jinak? Nevím. Těžko říci. Minulost již člověk nevrátí... ten tam je čas, kdy člověk chtěl si popovídat a měl zájem o řešení... kdo ví... je ještě čas alespoň na to si promluvit? Otázka, která dlouho visí ve vzduchu, jedna z několika... kdo ví. Tenhle pocit znám Marci-Tami. Nikdy není vina jenom v jednom, vinu mají oba partneři, chápu, někdo asi víc, někdo asi míň. Důležité je však... mluvit spolu, umět spolu mluvit a řešit... je to jen můj názor.
17.1.2016 11:42 | NikitaNikaT.
Dědo, děkuji za návštěvu :-) K Tvé otázce: bohužel je to fakt :-(. Ale jdu dál.
10.12.2015 10:11 | Marci-Tami
Dala jsi otázku - proč, sama jsi i odpověděla - už vím. Tak ať se daří dále žít podle vlastního přání a možností. Nebo je to jen básnická fikce?
9.12.2015 20:21 | děda včela