Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Licoměrnost

Licoměrnost

podnebný Básně » o Lidech

Anotace: Pohled na lidi s dvojí tváří a pokřivenou myslí

Mluvíte jinak a cítíte jinak,
ve vaší mysli je rozdvojení,
bez přetvářky nelze vám žít,
bez pokrytectví pro vás život není.

Na tváři lehký smích,
hluboký v srdci žal,
na tváři hluboký žal,
v srdci lehký smích.

Dokud lidská tvář
bude jen lstivá maska,
nebude na světě zář,
nebude na světě láska.
Publikoval(a): podnebný, 8.12.2015
Přečteno (58x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti