Chybíš mi…
Chybíš mi…
I přestože jsi stále naživu,
tak mi chybíš!
Odávám se pocitu,
že hodně trpíš.
Vím,že tě to moc bolí,
vždyť nemoc je to zrádná.
Časem té však zkolí,
nepomůže pomoc žádná…
Ničí mě ta představa,
že zůstanu tady sama.
Bez Tebe bude má duše prázdná.
Ach,ta představa mě zmáhá.
Času ti moc nezbývá,
sám to dobře víš.
Srdce mé smutek neskrývá,
neskrývá tu tíž.
…uz nemůžu dál!
Publikoval(a):
ivankaaknavi, 8.12.2015