Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

štěstí v neštěstí

štěstí v neštěstí

Vykouzlil jsi úsměv na m tváři,
jen díky tobě mé srdce září.
Jenže slzy se smát neumí,
a optimismus se mi v hlavě nehoní.
Proto pořád doufám v zázrak,
nechci zakopnout, padnout na znak.
Chci dál bojovat, chci dá věřit,
budu si své sny pečlivě střežit.
Ačkoliv tě tak moc miluji,
nikdy ti nedovolím,
abys mi zničil moje sny
nebo mě jakkoliv jinak skolil.
Publikoval(a): klarik96, 9.10.2010
Přečteno (537x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L.

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 12:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti