Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Maminko neplakej!

Maminko neplakej!

Radka30 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Se vzpomínkami po boku se jede dál...

Při promítání,
černobílých obrázků,
nostalgie,
oči zaplavuje,
cítím,
historii oblázků,
temný stín,
vzpomínky,
to starostlivé,
klopýtání očí,
naší maminky.

Při promítání,
černobílých obrázků,
náhle v ovzduší,
hřejivý mráz,
na duši,
vytahaný svetr,
zvonáče,
mého,
otce.

Proč už tu s námi není …
Publikoval(a): Radka30, 7.12.2015
Přečteno (807x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Kněžka, Mirastus, Lipová, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 15:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti