Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prosinec 24

Prosinec 24

Mše v bílém rozpoložení.
Znějí strohé zvony.
Sněhu však moc není.
Psům zkracují ohony.

Od velebení k chamtivosti.
Znějí strohé zvony.
Psům berou kosti.

Čekání na Boha.
Znějí strohé zvony.

Nepříde.
Publikoval(a): FourLeaf, 7.12.2015
Přečteno (683x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 13:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti