Duše
Duše
Anotace: Stovky let tu bloudí světem.....
Vím, co sluší mojí duši,
myslím si ,že vím,
co by ráda měla.
Lepší rozum, nová těla.
Stovky let,
tu bloudí světem.
Hledá mládí, krásu,
lásku, něhu.
V parném létě,
mrazu, sněhu.
Život rozdává tu dětem
s pokolení k pokolení.
Aby lepší,
poctivý a v míru klidný,
tvořili náš svět.
Publikoval(a):
Taren, 6.12.2015