Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šance

Šance

klarik96 Básně » o Lásce

Anotace: kéž by...

Ráno sem přišlo pomalými kroky,
všude je ticho, žádné zvuky.
Na mě zas dolehla ta tíha smutku,
asi jak odezva tvých nedávných skutků.
Připadám si jako ve zlým snu,
to, že už tě nemám několik dnů.
Už nemám právo o tobě vědět,
můžu jen doma v mlčení sedět.
Můžu se užírat svojí touhou,
aspoň kdybys napsal zprávu pouhou.
Tak bych alespoň věděla,
že vzpomínka na mě nezmizela.
Takhle jen hádám a především žárlím,
čím déle to tak je,
tím více se to stává marným.
Chtěla bych ti napsat zprávu,
že se mi úplně strašně moc stýská,
že chci zpět do doby,
kdy si mé srdce radostí píská.
Nemám však odvahu něco ti poslat,
jen bych chtěla pro nás dva druhou šanci dostat
Publikoval(a): klarik96, 9.10.2010
Přečteno (630x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L., Bad Monkey

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti