Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

UVNITŘ HLAVY.

UVNITŘ HLAVY.

Lavander Básně » Balady, romance

Anotace: Planoucí žádostivá slova,kterým text hmotu dodá.

,...zavěšené vzpomínky

jak zvonící zdobné kamínky

otisknuté v mysli

utopené jizvy

jako pramínky

jež stojí za zmínky


Na nitkách plachého úsměvu

TIŠE

jak odhlučněnost podběhu

každý jsme autorem svého dobového příběhu


Dvojakost myšlenek jež shlukuje písmenka v dav

různorodých slovíček

které pokládáme na stránky s vidinou divokých vět

o kterých si myslíme,

že s nimi změníme svět


Pak znenadání

pokoušíme se o nemožnost což je k popukání

a my nemáme stání...,,
Publikoval(a): Lavander, 5.12.2015
Přečteno (265x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: polartuook78, Lipová, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 17:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti