Vánoční čas
Vánoční čas
Vánoční čas
Na krajíčku pláč
máš i přesto ,že
nastal vánoční čas.
Stromeček celí byt
proviní.Do vázy jsi
dáme jmelí.Ježíšek
dárečky roznese.
Koledy si zazpíváme.
O půlnoci z kostela
zvony zní půjdeme
na půlnoční.
A ty přesto slzy na
krajíčku máš.Snad
proto,že nastal
vánoční čas.
Publikoval(a):
slunečnice69, 4.12.2015