Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dlouhý vítr

Dlouhý vítr

podnebný Básně » o Přírodě

Anotace: Blíží se apokalypsa?

V nárazech prolétá zeměkoulí,
kácí vetché, bourá staré,
láme suché, ničí shnilé,

lidé a stromy i domy se choulí
už tolik let,
zvěř hyne a jen málo chybí
k vyhynutí,

dlouhý vítr
vzrůstá ve vichřici, orkán,
rozbíjí lodi a stromy,
domy a města

i lidé klesají, zmírají.
Publikoval(a): podnebný, 4.12.2015
Přečteno (463x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Makaveli, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 03:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti