Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Velký třesk

Velký třesk

Vím, koho chci mít po boku
až mi tvář zbrázdí vrásky
a z očí vyprchá lesk
- je hezké k někomu patřit
a nebýt sám.

Velký, velký třesk
hvězdy se spojily
a ruce propletly
jako dva dílky puzzle
oči září třeskem.

Překoná překážky a věčné pouště
ani kámen hrobky ji nesmaže
bude zde plápolat
důvod dvou, pro co žili
a spasili duše, smysl žití.
Publikoval(a): Kiwi-Alone, 3.12.2015
Přečteno (328x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., gogol

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 09:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti