Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč?

Proč?

klarik96 Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Hlava plná otázek...

Proč jsi mi ublížil?
Proč jsi mě ponížil?
Proč jsi ke mě tak milý byl?
Proč jsi mě pak jak hračku odhodil?
Proč jsi mi sliboval modré z nebe?
Proč mě ta prázdnota v srdci tak moc zebe?
Proč já tě pořád miluju?
Proč srdce na zeď maluju?
Proč ty už mě nemáš rád?
Proč mě chceš jen za kamarádku brát?
Proč to všechno bylo tak hezký,
když jsme se spolu procházeli v dešti?
Proč jsi mi nechal na tváři slzy,
ty nejsmutnější, co jen tak nezmizí?
Proč jsi mě samotnou zanechal?
Proč jsi tak zlý čin spáchal?
Slzy mi po tváři opět stékají,
na tohle v lékárně žádný lék nemají.
Stojím nad propastí a říkám si: "Skoč!",
ale ještě naposled se tě zeptám: "Proč?".
Publikoval(a): klarik96, 8.10.2010
Přečteno (771x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L., jesterka

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 15:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti