Polárka
Polárka
Polárka
Za okny mráz a tma,
jen na obloze zář.
To z hvězdy Polárky.
Tančí na obloze a měsíc
ji k tomu svítí.
Dívám se na ni a cítím
chlad.Za okny mráz ,
nastala zima a sni
vánoční čas.
Hvězdo jasná ,jak jsi
krásná.Závidím Ti tvůj
bezstarostný tanec a
měsíční svit.
V mé duši je tma tmoucí
a jinak nic.Srdce bolí,
oči pláčou,tělo chladem
zkřehlé.Hvězdo jasná
přála bych si v měsíčním
svitu tančit jako ty.
Publikoval(a):
slunečnice69, 2.12.2015