Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji no nechám se překvapit
2.12.2015 21:30 | a1ička
Jó, internet, tam se najde leccos... Já jsem si tam našel druhou ženu, vyšlo to už na dvacátý pokus... Přeju trpělivost a mnoho štěstí, M.
1.12.2015 21:24 | Mirastus