Óda na konopí
Óda na konopí
Anotace: Jen tak z nudy ? Trošku vtipu ?
Jirka pokuřuje konopí
a kouká se při tom na boty.
Kouká se do boty, kde je díra
když kolem prošla lída.
Lída kouká na Frantu
Který stojí u tanku.
Stojí u tanku na benzín
a na koni při tom jezdí.
Jezdí za městem na poli
kde se okopávají brambory.
Brambory jsou u strejdy
kde je napsané POZOR 4Story.
A nyní se vrátíme ke stánku
kde mají pivo v tanku.
Jirka dokouřil konopí
Ale bohužel se pořád kouká do boty.
A toto je konec
přijď ke stánku na pokec.
Publikoval(a):
domzan, 1.12.2015