Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Paprsky

Paprsky

ivankaaknavi Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Cítím se cizí.

Do slunce se dívám,
však něco mi tají.
Paprsky zazlívám,
cestu oni znají.

Cestu do širého světa,
dlouhou jak tři léta.

Za každým dnem
to slunce mizí,
za každým snem,
jsme si o kus cizí!
Publikoval(a): ivankaaknavi, 1.12.2015
Přečteno (458x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, slunečnice69, J's ..

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 13:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti