Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Umíráš mi

Umíráš mi

ivankaaknavi Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: 20 let,jeden člověk, jedna nemoc a velká silná bezmoc!

Strachem se mi nohy třesou,
když v sanitce tě zase vezou.
Jak to moje nervy snesou?
Slzy se mi v očích lesknou.

- umíráš mi…

Je ti stále hůře,
Nikdo ti však nepomůže.
Jelikož nemá jak,
nemoc, ta je zabiják!

Krev ti ničí rakovina,
není to však tvoje vina!
Chybí ti už polovina,
není to zrovna prima.

- umíráš mi…

Čas rychle frčí,
mě pocit uvnitř ničí.
Srdce mě tiše zpívá,
ví, že měsíc života ti zbývá.

prosím zůstaň…
Publikoval(a): ivankaaknavi, 30.11.2015
Přečteno (359x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: richie., GabrielleT., děda včela, Troublemaker, slunečnice69, Kytka62, gogol, Mirastus, Malfelica

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 02:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti