S tebou
S tebou
Anotace: Předvánoční zamyšlení o společném životě
V lásce s tebou
nehledám opojení
ani důkaz pro lži lidí
pro ubohost činů
pro bezmoc dobra
pro vítězství moci
moci bezpráví
moci vyvrhelů
proti zbraním podlosti
proti lsti útisku
násilí bědování
křivdám a utrpení
V lásce s tebou
hledám poshovění
oporu v boji
do vyčerpání
Publikoval(a):
podnebný, 30.11.2015