Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

advent

advent

Vánoční věnec doma září
advent nastal v kalendáři
Za oknem , nevlídno ,
vítr a déšť seslali z nebe dnes
První svíčka rozsvícená je
to je čas pečení a naděje.
Když cukroví provoní celý byt
můžeme druhou svíčku zapálit
Třetí adventní čas,
to stříbrné zvonky zvoní zas
Až čtvrtou svíčku rožehnem,
to nastal štědrý den
Štědrý den a štědrá noc,
oslavy budou celou noc
Publikoval(a): a1ička, 29.11.2015
Přečteno (592x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 23:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti