Půjdu
Půjdu
Půjdu přes les a přes hory,
za Tebou až do obory.
Za jeleny do háje,
za Adamen do ráje.
Půjdu dál až přes jezera,
neboj,já nejsem mizera!
Půjdu dál přes černý les,
Přes něj až do nebes.
Skončím-li na konci světa,
skončí-li i ta má věta.
Nevzdám se a půjdu dále,
půjdu dále pro korále.
Cos na krku nosila,
cos ve světě ztratila.
Publikoval(a):
ivankaaknavi, 29.11.2015