...a stejně ji mám rád
...a stejně ji mám rád
Anotace: občas něco složím cit do inkoustu vložím
Hraje si se mnou
jak kočka s myší
a nejhorší je,
že vidí a slyší,
že se trápím
a nepřestává se ptát
"Zlobíš se na mě?"
Já říkám, že ne
Zmizela v slzách
do noci chladné
Moc mě trápí
a stejně ji mám rád
Kolik zápočtů
nedám kvůli ní?
Rozpraskaných rtů
mých je strůjkyní
Bylo vidět,
že si to užívá
Tak proč zpět
pořád se dívá?
Publikoval(a):
Raty, 28.11.2015