Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pořad ta samá

Pořad ta samá

ivankaaknavi Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Vidět nevidět..

Dívám se kolem sebe,
avšak vidím tam stát jenom Tebe.
Tebe tak krásnou,
Tebe tak vážnou.
Tebe jako slunce v dáli,
pod nímž stromy si hrály.
Tebe vidím jako hvězdu zářící,
Ty jsi můj anděl strážící!
Jakmile tvé oči rozzáří svět,
vykvete i náš rudý květ!
V noci jasné,
kvítek zhasne.
Ukryje se před tmou tmoucí
a ráno zas bude jeho vůně dmoucí.
Publikoval(a): ivankaaknavi, 28.11.2015
Přečteno (286x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 03:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti