Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zmatenému citu

Zmatenému citu

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: Kudy přichází láska

Ty nechodíš po bulvárech
po cestách prvního řádu
po širokých dálnicích
nejezdíš rychlostí aut

nelétáš se skřivany
s písní do oblak
ani do nocí
ke hvězdám nelétáš

Našel jsem tě kouzelnou
na úzkých stezkách
kopců lesů a lučin
na strmé skále dobrodružství

Ty nejsi věčná
jsi pomíjivá
jako růže
jako dech milenky

jako slavík
jako pohled ze skály
jako člověk
jako ohlédnutí lásko -
Publikoval(a): podnebný, 28.11.2015
Přečteno (239x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 20:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti