Pravda ve víně
Pravda ve víně
Anotace: Malý satirický epigram
Pravda s vínem bývá spolu,
říká známé přísloví,
lež je v pivě, alkoholu,
každý řidič dávno ví.
Shodujem se všichni spolu,
že je pravda ve víně,
při účinku alkoholu
ve žvanění jedině.
Publikoval(a):
podnebný, 27.11.2015