Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chtěla jsem

Chtěla jsem

Chtěla jsem

Chtěla jsem,aby jsi mě miloval.
Chtěla jsem Tvůj pevný stisk.
Přála jsem si být tvá a v tvé
náruči cítit se bezpečná.

Jenž nastal pád.Tys odešel
a mě obklopil chlad.A přesto
Tě stále a dál ve svém srdci
mám.

Proč.Proč nemůžu zapomenout.
Na Tvé obětí na Tvé políbení,
na Tvé milování.Proč.
Protože i když jsi pryč v mém
srdci zůstal jsi napořád.
A proto pláču ve vzpomínkách
dál.
Publikoval(a): slunečnice69, 26.11.2015
Přečteno (239x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti