Paříž
Paříž
Anotace: Báseň s limitem (5minut,5 zadaných slov) Slova: Paříž, kytka, lednice, víno, klíče
Dnes i v Paříží,
visí muž na kříži.
Pod ním kytka rozkvétá,
od jara až do léta.
Vedle stojí sklenice,
převelká jak lednice.
Ve sklenici víno,
škoda,že ne pívo!
Pod mužem u sklenice,
válela se má kytice.
A v kytici klíče,
s přivěškem míče.
Publikoval(a):
ivankaaknavi, 25.11.2015