Průběhy
Průběhy
Anotace: Předehry a milování
Napřed se nezbytně bráníš
však dobře víš proč
vytrvalosti útoků dorážení
přece tak marných
A laškuješ i polevuješ
jak jsi silná k nedobytí
ale proč a co vlastně chceš
neumírání a nové bytí
Neochabuješ ale neodmítáš
obklopení uchvácení
tak pevná tak krásná
jako nikdy jako nikdy
Prvním nesmělým krůčkem
vyšla jsi vstříc
podáním ruky polibkem úst
dotyky paží průběhy žití
Jsi jako vánek jako vítr
jsi jako vír jenž unáší mě
musím se bránit
však dobře víš proč
A škádlím tě a polevuji
jaký jsem silný k nedobytí
a vlastně proč a vlastně k čemu
k neumírání k novému žití
Všechny pohyby a děje
šepot a milá slůvka jen
v mém nitru se srdce směje
a začíná náš nový den
Publikoval(a):
podnebný, 25.11.2015