Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

K svátku

K svátku

ivankaaknavi Básně » ostatní ...

Anotace: Tato báseň vznikla náhodou. Můj dobrý kamarád měl svátek a chtěl ode mě báseň, tak sem mu ji vzápětí napsala (během 5 minut).Tento kamarád je také něco jako básník a píše mnoho krásných textu,básní,příběhu a povídek.Ačkoliv se za básníka sám nepovažuje.

Svůj svátek dneska slavíš a já nevím,co napsat..
můžu tě snad krátce v básni popsat.

Začnu asi tak jak nikdo jiný,
stroze, páč jsem člověk líný.
Líbí se mi ta tvá slova,
co opakuješ stále znova.
Ty tvé nádherné věty,
co ukrývají se v světy.

Ta tvá slova moudrá,
co vypustíš na svět.
Lidi hřeje když,
zasní se do těch vět.

Není to jen o slovech,
ale hlavě i o citech.

Ty si muž chytrý
a velmi vtipný!
Na pivko chodíš
u něj básně tvoříš..

Jsi zkrátka člověk dobrý,
někdy až moc skromný.


To by už stačit mohlo,
přeju Ti proto štěstí mnoho!
Lásky Ti přidám jenom půl,
ať nejsi sám jak v plotě kůl! (Musím si jí nechta kousek pro sebe) :D
Publikoval(a): ivankaaknavi, 23.11.2015
Přečteno (182x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti