Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nastav dlaň

Nastav dlaň

Nastav dlaň

Podívej padá hvězda.
Nastav dlaň a hvězdu,
co padá z temné výšky
do ni chyť.Pozor ať
přitom nezadusíš její
třpyt.

Něco si přej a potichu
ji to zašeptej.Věř ,že
ten nebeský třpyt Ti
přání splní a na hvězdu
se usměj.

Nevěříš mi?Tak to zkus.
Pak nastav dlaň po větru.
Vítr tu malou třpytící
hvězdu vynese vzhůru k
nebesům.

Vidíš zas na nebi září.
Tvé přání kdo ví snad
se splní.A když ne tak
možná příště.
Publikoval(a): slunečnice69, 23.11.2015
Přečteno (159x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Seaweed brain, Lipová, Makaveli, Kněžka, gogol, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 04:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti