Zima
Zima
Zima
Sněží,sněhové vločky
z nebe padají.Ve větru
svůj valčík tančí a pak
se k zemi snášejí.
Celou zemi bělostnou
peřinkou přikryjí.
Země spí.Jen děti
se venku koulují.
Sněhuláky staví na
saních dovádí.
Mráz na okna krásně
maluje a země v poklidném
spánku odpočívá.Tak to
je zima jak má být.Za
kamny s čajem je nám líp.
Publikoval(a):
slunečnice69, 21.11.2015