Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Guitarist

Guitarist

Dezolát Básně » o Lidech

Anotace: ..guitar,strings,artist..

S krečemi v rukách
na kytaru hraje
pan umělec
z neznámeho kraje


nikdo nerozumí jeho muzice
všem se přesto líbí velice

prsty už mu modrají
hlas uz skomírá
pán je vsak umělec
i přes to hraje dál

hraje hraje
lidé poslouchají
nikdo mu nerozumi
jen pocit dobrý s toho mají

mistr sklidil potlesk
a jde spokojen
nemá domov , nemá rodinu
už mu nic nejedu v tuhle hodinu

pokračuje tedy pěšky
nedba na sve potreby
i v tu noc jemu hezky
jestli on není svatý, tak kdo tedy?
Publikoval(a): Dezolát, 6.10.2010
Přečteno (185x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MovE, koala-pancake

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti